Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 5 göz alıcı tasarımı, muhteşem ekranı, uzun pil ömrü ve güçlü performansı ile ilk kez yine Turkcell’de.

Samsung Galaxy Note 5’i Kuzey Kıbrıs’la buluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni cihazın peşin fiyatına 2 bin 749 TL’den Turkcell İletişim Merkezleri’nde satılmaya başladığını açıkladı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, en yeni teknolojileri adamızla ilk kez buluşturmaya devam eden Turkcell’in, bu kez de Samsung Galaxy Note 5’i teknoloji tutkunlarına sunduğu belirtildi.

Pek çok üstün özelliğe sahip Galaxy Note 5 ilk kez Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kuzey Kıbrıs’ta da satışa sunuldu.

samsung-galaxy-note-5-fotolari-(12).jpg

Süper ekran teknolojisi ile en iyi fotoğraflar

7.6 mm kalınlığında olan ve Corning Gorilla Glass 4 ekran koruma teknolojisi sayesinde ekranı çizilmelere karşı çok dayanıklı olan Galaxy Note 5, 5.7 inç'lik büyük bir ekrana sahip. 1440 x 2560 piksel ekran çözünürlüğünü destekleyen telefon Süper AMOLED ekran teknolojisini de kullanıyor.

Arka ve ön kamerayı kullanarak daha parlak ve daha net görüntü fırsatları yaratan Samsung Galaxy Note 5, 5 MP ön kamera ve 16 MP arka kamera ile hayatın her anında hatta karanlık ortamlarda dahi en iyi fotoğrafları sunuyor.

Kablosuz şarj

Kablosuz şarj edilebilen Galaxy Note 5, 8 çekirdekli (2.1 GHz quad ve 1.5GHz quad) işlemciye sahip. Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle çalışan akıllı cihaz, 4GB’lık RAM ile tüketiciye sunuluyor.

32GB, 64GB ve 128GB sabit depolama seçeneklerine sahip Galaxy Note 5, farklı renk seçenekleri ile raflardaki yerini aldı.

samsung-note-5-basin-gorseli.jpg

Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesi ile en uygun fiyata

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, 16’ncı kuruluş yıldönümünü kutladıkları bu yılda, teknolojide öncü adımları atmaya devam edeceklerini belirterek, “Her zaman olduğu gibi, en yeni cihazlara en uygun fiyatlarla Turkcell farkıyla sahip olacak, ileri teknoloji ve kaliteli iletişimin tüm avantajlarını yaşayacaksınız” diye konuştu.

“Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nun 2015 2’nci çeyrek raporuna göre ülkemizde akıllı cihaz kullanım oranı % 47’lere taşındı” diyen Ozan Çağlar Aslan, “En yeni akıllı cihazları insanımızla buluştururken,  bunu  Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle sunmak, halkımızdan gördüğümüz yoğun ilgiyle bu güvenin karşılıksız kalmadığını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye açıkladı.

samsung-galaxy-note-5-fotolari-(6).jpg

samsung-galaxy-note-5-fotolari-(15).jpg

samsung-galaxy-note-5-fotolari-(20).jpg