Kuzey Kıbrıs Turkcell 3'üncü Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması'nın fotoğraf kategorisinin jürisi değerlendirmesini yaptı, ödül ve sergileme alacak fotoğraflar belirlendi.

Nisan ayında yapılacak ve yarışmanın sonuçlarının açıklanacağı gecede; serginin açılışı gerçekleşecek, ödüller takdim edilerek sergilemeye hak kazanan fotoğraflar ziyarete açılacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 'Engelsiz Yaşam' odağındaki fotoğraf ve kısa film yarışması "Sanat Engel Tanımaz"da fotoğraf kategorisinin jürisi değelendirmesini yaptı, ödül ve sergileme alacak fotoğraflar belirlendi.

Engellilerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek, empati kurmak ve farkındalığı artırmak hedefi ile düzenlenen 3’üncü Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması'nın sergi açılışının Nisan ayında gerçekleşeceği bilgisi verildi. Ödüllerin takdim edilerek sergileme alan fotoğrafların ziyarete açılacağı gecenin tam tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak ve yarışmada ödül alan isimler de gecede duyurulacak.

sanat-engel-tanimaz-3-jurisi-degerlendirmesi-2016-(5).jpg

Fotoğraf jürisi değerlendirmesini yaptı

Fotoğraf Sanatçıları Hasan Hüseyin, Buket Özatay, Kadir Kaba ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış fotoğraf kategorisinin jürisinde yer alırken, Fotoğraf Sanatçısı İsmail Gökçe özel sebeplerinden dolayı jüride bulunamadı.

Yarışmanın bu yılki kategorileri "Fotoğraf", "Kısa Film" ve "Cep Telefonu/Sosyal Medya",  konuları ise “Empati: Bir Günü Engelli Gibi Yaşadım" ve "Engel 'Ben'im" şeklinde belirlenmişti.

Ödüller ise şöyle açıklanmıştı: 1’inci gelenlere Turkcell T60 akıllı telefon ve 1000 TL değerinde hediye çeki, 2’nci gelenlere Turkcell T60 akıllı telefon ve 750 TL değerinde hediye çeki, 3’üncü gelenlere Turkcell T60 akıllı telefon ve 500 TL değerinde hediye çeki.