Çekmeköy'de oy kullanmaya gelinlik ve damatlıkla gelen çiçeği burnunda çift, vatandaşların ilgi odağı oldu. Arkasında "İçişlerini aldım, hükümet kurmaya gidiyorum" yazan gelin arabasıyla okula gelen çift, oylarını farklı sandıkta kullandı.

Çekmeköy'de aylar öncesinden aldıkları nikah tarihleri seçimlere denk gelince Cüneyt ve Kübra Aksöz çifti nikah sonrası soluğu oy kullanacakları okulda aldı. Gelinlik ve damatlıkla Çekmeköy Nükte Sözen Ortaokulu'na gelen çift, oy kullanacakları sandığın başına geçti. Gelinlik ve damatlıkla oy kullanan çift vatandaşların ilgi odağı oldu. Çiçeği burnunda çift ayrı sandıklarda oy kullandı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni evli çift, "Evlilik kararımızı çok önceden almıştık. Seçimin olacağını düşünemedik ama bu bizim için bir engel değil. Sonuçta her vatandaş gibi oyumuzu kullanmak zorundayız. İleride de bizim için güzel bir anı olacak" dedi.

Oylarını kullanan yeni evli çift daha sonra arkasında "İçişlerini aldım hükümet kurmaya gidiyorum" yazan gelin arabası ile okuldan ayrıldı.

Sandığa gelinlikle gitti