Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner,  KKTC Milli İrade  Platformu Başkanı Talip Sancar ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, KKTC Milli İrade Platformu Başkanı Sancar, platformun çalışmaları ve projeleri hakkında Bakan Saner’e bilgi verdi.

Platformun milli iradeye destek olan kurum, kuruluşlara ve kişilere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Sancar, Bakan Saner’e plaket takdim etti.

Yabancıların Çalışma İzinleri Yasası kapsamında hayata geçirilen  çalışma affı ile Sosyal Sigortalar ve Sosyal Güvenlik Yasaları kapsamında yapılan yeni düzenlemelerden dolayı da Bakan Saner’e  teşekkür eden Sancar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner de konuşmasında, milli irade, bayrak, şehitler ve KKTC devletine sahip çıkan Platformun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve platform üyelerine teşekkür etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın genç, yaşlı, çocuk, engelli başta olmak üzere geniş bir hedef kitlesi olduğuna dikkat çeken Saner,  Platform ile birlikte çalışma yapmaktan ve görüş alışverişinde bulunmaktan mutlu olduğunu kaydetti. Saner, arasında  ortak adım atmak için her zaman yardımcı olmaya hazır olduğunu söyledi.