Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde at arabasıyla yol çalışması yapılan alana giren 2 kadın, şantiye görevlisine baltayla saldırıp demirleri toplayıp kaçtı.

Olay, D-110 karayolu üzeri Malkara ilçe merkezi girişindeki General Kemalettin Eken Kışlası yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, yol yapım çalışmalarının devam ettiği şantiye alanına at arabasıyla izinsiz giren 2 kadın, demirleri almak istedi. Şantiye görevlilerinin uyarılarını dikkate almayan kadınlardan biri, Mehmet Çelik isimli işçinin üzerine yürüyerek baltayla saldırıp tehdit etti. Sözlü tartışmanın yaşandığı şantiyede 2 kadın, çaldıkları demirleri işçilerin gözleri önünde at arabasına yükleyip kaçtı.

Olayla ilgili konuşan şantiye işçisi Mehmet Çelik, "İçeride yemek pişiriyordum. Arkadaşlar geldi beni uyardı. Demirleri aldıklarını gördük. Yanlarına giderek uyardım, "50 defa söylüyorum buraya gelmeyin" dedim. Uyarılarıma rağmen bana balta çekip, küfürler ederek üzerime yürüdü. Ben de sonrasında polisi arayarak, şikayetçi olduğumu beyan ettim" dedi.

Şantiye de çalışan bir işçi de, şahısların şantiyeye sürekli gelip demirleri çaldıklarını ve işin ilerlemesine de engel olduklarını kaydetti. Kendilerine sıkıntı yaşattıklarını ifade eden işçiler, bu kişilerin alana bir daha girmemelerini istedi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Şantiyeyi basan 2 kadın, görevliye baltayla saldırdı