Cumhuriyet Meclisi, Sayıştay Komitesi Tatlısu Belediyesi 2006 Mali Yılı Genel Sayıştay Denetim Raporu’nu oybirliği ile onayladı.

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Sayıştay Komitesi bugün CTP Milletvekili Komite Başkanı Tebberüken Uluçay  başkanlığında toplandı.

Sayıştay Komitesi, gündemindeki, “İnönü Belediyesi’nin 2006 Mali Yılı Kesin Hesap Sayıştay Denetim Raporu”, “Tatlısu Belediyesi 2006 Mali Yılı Genel Sayıştay Denetim Raporu” ve “İnönü Belediyesinin 2007 Mali Yılı Sayıştay Denetim Raporu”nu görüştü.

Tatlısu Belediyesi 2006 Mali Yılı Genel Sayıştay Denetim Raporu’nu oybirliği ile onaylayan Komite, diğer raporlar ile ilgili çalışmalarını bir sonraki toplantıda ele almaya devam edecek.

Komite toplantısına, davetli olarak  Sayıştay Başkanlığı, İnönü Belediyesi ve Tatlısu Belediyesi’nden yetkililer katıldı.

Sayıştay Komitesi toplantısına, CTP Milletvekili Komite Başkanı Tebberüken Uluçay,  UBP Milletvekili Komite Başkan Vekili Ali Pilli, DP Milletvekili. Mustafa Arabacıoğlu, CTP Milletvekili  Mehmet Çağlar ve UBP Milletvekili Zorlu Töre katıldı.