Gündem Kıbrıs Özel

Ülkenin sevilen ses sanatçısı İbrahim Özduran, Cumartesi gününün ilk saatlerinde sebebsiz yere çıkan tartışmayla darp edildi.

Dün Gazimağusa'da bir barın önünde önünde 02:30 sıralarında meydana gelen olayda bilinmeyen bir nedenden dolayı O.G., İbrahim Özduran’ın yüzüne yumruk atarak darp ettiği öğrenildi.

Yaşananların ardından polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı ve Özduran’ı darp eden O.G.'nin tutuklanarak dava okunduğu kaydedildi.

Olayın ardından İbrahim Özduran olayla ilgili olarak sosyal medya hesabından isyan etti.

Özduran'ın açıklaması şöyle: 

Dün gece talihsiz bir olay yaşadım! Program ardından bir nebze eğlenmek için gitmiş olduğumuz bir barda çıkan kavga sonucu bazı şahıslar bardan dışarıya çıkarılır. . ardından birlikte gittiğim arkadaşlara bakmak için dışarıya çıktım. Kaldırım üzerinde durduğum sırada bir genç üzerime koşarak yüzüme bir tokat attı. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. .. yanımdan geçip tekrar geri döndü oğlum ben sana ne yaptım benden özür dilemelisin demeye kalmadan aynı gözüme yumruk atıp park yerine koştu. Darp raporu alıp şikayette bulundum... Bugün çeşitli aracılar kondu şikayetimi geri almam için! Olduğu yerde duran suçsuz bir insana vurmanın ne demek olduğunu anlaması için şikayetimi geri çekmeyeceğim! Bu ülkede eğlenmeye giden insanların can güvenliği kalmadı mı? Sizce şikayetimi geri çekmelimiyim? Göz damarlarımda çatlama burun kenarımda yırtık ve gözlüklerim kayboldu... Mekan sahipleri ve güvenlikler hiç ilgilenmedi! Yüzüm gözüm kan içerisinde arkadaşlar tarafından hastane ye götürüldüm! Bu fiyasko 1. inanmadıklarımı yaşadım... Saat sabah 3 civarı mağusa devlet hastanesine gittik... Dün gece kayıtta görevli arkadaş o kadar çok rahattı ki kayıt için ilgilenmediği gibi elinde ay çekirdekleri çıtırdatıp omuz seviyesinden arkasına atıyordu. Şaka sabdım. Bir Baktım yerler parklardaki oturak etrafları gibi karbeyazdı ! hastane görevlileri kayıtlara bakısın ve gerekli cezası varsa verilsin... bu bizim memleketimiz ve şiddetle kınıyorum. . Can pazarı yaşandığı hemde devlet hastanesinde bu olmamalı. Tedavide damla, biokadin, pamuk ve tedavi için hicbirsey yok... bu 2. Fiyasko Ardından reçeteye yazılan damla ve hapı sabah 6 ya kadar uğraştık nöbetçi eczaneler cevap vermedi! Ya hayatı tehlikesi olan bir ilaç aransa? Yaşlı genç çocuk .... ölsün diyor bu ülke! Eskiden nöbetçi eczane dendiğinde sabahlara kadar hizmet veriyordu .. Ve para kazanıyor. 40 50 100 bin kişilik bir memlekette eve gidip telefoniyen arayıp eczane açmak hangi memlekette var? Bu mantığı kim uyguladı? Defalarca Arayıp hiç cevap alamamak ne demek? Bu sa fiyasko 3. Bu konuda da eczaneler birliği ve yetkili devlet kurumlarından bir vatandaş olarak açıklama bekliyorum! Basın arkadaşlarımız da bu habere kulak versin ve halkın derdine tercüman olsunlar..Olayla ilgisi olmayan kaldirımda araba bekleyen birisine bu yapılırsa be bu da her yönüyle örnek bir insansa söyleyecek söz kalmamıştir.