Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit olan Balıkesirli Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün ailesine acı haber verildi. Binlerce kişi, Göçkün Ailesi'nin evinin önünde İstiklal Marşı okudu.

Dağlıca'da şehit olan 16 askerden biri olan Astsubay Çavuş Deniz Göçkün'ün (22) Balıkesir'in Adnan Menderes Mahallesi'nde oturan ailesine acı haberi vermek için Garnizon Komutanlığı'nda görevli askeri personel şehidin evine geldi. Baba Serhat ve anne Ayfer Göçkün'e oğullarının şehadet haberi verildi. Haberin ardından şehit astsubayın babaevi olan apartmana dev Türk bayrağı asıldı. Astsubay Çavuş Göçkün'ün Kara Kuvvetleri Komutanlığı Balıkesir Astsubay Meslek Yüksekokulu'ndan bu yaz mezun olduğu, iki aydır ilk görev yeri Dağlıca'da bulunduğu öğrenildi.

BİNLERCE KİŞİ TEK BİR AĞIZDAN İSTİKLAL MARŞI'NI OKUDU

Öte yandan MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, şehidin ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Milletvekili Ok, "Sözün bittiği yerdeyiz. Öncelikle şehidimizin anne babasına Allah sabırlar versin. Türk milletinin başı sağolsun. Acımız çok büyük. Bunlar maalesef, çözüm sürecinin Türk milletine ödettiği ağır bedellerdir" dedi.

Balıkesir'de sosyal medya üzerinden haberleşen yaklaşık 2 bine yakın kişi, oluşturduğu araç konvoyu ile şehidin baba ocağının önüne geldi. Aralarından seçtikleri 3 temsilci ile şehit ailesine başsağlığı dileyen grup, daha sonra evin önünde "Şehitler ölmez vatan bölünmez', "Kahrolsun PKK" sloganları attı. Şehidin dayısı Yücel Çelik, evden çıkan komutana sarılarak gözyaşı döktü. Bu arada toplanan grup, "Hepimiz askeriz PKK'ya yeteriz" sloganları attı. Kalabalık, hep bir ağızdan İstiklal Marşı'nı okuyarak evin önünden ayrıldı.

Şehidin evinin önünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı

Şehidin evinin önünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı

Şehidin evinin önünde hep bir ağızdan İstiklal Marşı