Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın kız arkadaşı Fatma Tepe, son mesajında sevgilisine, "Lütfen dışarıya çıkma. Ne istersen biz buradan kargoyla gönderelim" dediği ortaya çıktı.

Türkiye, şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya için gözyaşı dökerken, şehidin kız arkadaşı Fatma Tepe'nin son günlerde yaşanan terör olaylarından dolayı tedirgin olduğu ve daha önce dışarıya çıkmasını engellediği ortaya çıktı. Fatma Tepe, erkek arkadaşı Ziya Sarpkaya'ya şehit olduğu gün yine dışarı çıkmaması konusunda ısrarcı olduğu belirtildi. Fatma Tepe, "Lütfen dışarıya çıkma. Ne istersen biz buradan kargoyla gönderelim" dediği ifade edildi.

Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya ve Fatma Tepe'nin doğu görevinin bitmesinin ardından evlenmeyi düşündükleri ortaya çıktı. Fatma Tepe şehit haberini alır almaz büyük üzüntü yaşadığı ve yakınları tarafından sakinleştirildiği belirtildi. Fatma Tepe, sosyal medya sayfasından çok sevdiği Ziya Sarpkaya için duygu dolu mesaj yayınladı. Tepe, "Bana kalan sadece gülüşün şehidim, mekanın cennet biliyorum Ziyam" ifadelerini kullandı.

Şehidin kız arkadaşından duygu yüklü mesaj