Iğdır'daki terör saldırısında şehit olan polis Hasan Eser'in cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi. Hasan Eser'in eşi Gül Eser'in "Hasanım" diye ağıt yakması herkesi ağlattı.

Iğdır'da dün meydana gelen terör saldırısında aralarında Denizlili polis memuru Hasan Eser'in de aralarında bulunduğu 13 polis şehit olmuştu. Sabah saatlerinde Iğdır'da yapılan törenin ardından 24 yaşındaki Hasan Eser'in cenazesi memleketi Denizli'ye gönderildi. Hasan Eser'in cenazesi ilk olarak Akkonak Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Evin önünde bekleyen anne Sevgi Eser, baba Serdar Eser ve eşi Gül Eser gözyaşlarına boğuldu. Evin önünde dua edilmesinin ardından Gül Eser tabuta yöneldi. Bu sırada "Hasanım" diyerek gözyaşı döken Gül Eser'i görenler de gözyaşlarına boğuldu. Evin tamamının Türk bayraklarıyla donatıldığı görülürken, cenaze namazı Asri Mezarlık Cami'de kılındı.

"CANIM OĞLUM"

Cenaze törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, şehidin yakınları, askerler, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tabutun musalla taşına koyulmasının ardından anne Sevgi Eser ve resmi nikahları kıyılan 10 Ekim'de ise düğünleri yapılacak olan eşi Gül Eser tabut sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Anne Sevgi Eser, tabutun yanındaki oğlunun resmini alarak "Canım oğlum" diyerek gözyaşı döktü.

Cenaze namazını Denizli Müftüsü Mehmet Aşık kıldırırken, cenaze namazı öncesi helallik alındı. Kılınan cenaze namazının ardından şehit Hasan Eser'in tabutu bir süre polislerin omzunda ilerledi. Tabutu daha sonra halk omuzdan omuza gömüleceği polis şehitliğine doğru götürdü. Buradaki işlemlerin ardından 24 yaşındaki şehit Hasan Eser toprağa verildi.

Şehit eşi

Şehit eşi

Şehit eşi

Şehit eşi