Diyarbakır'daki terör saldırısı sonucu şehit olan İlker Narin'in cenazesi, memleketi Kastamonu'ya getirildi. Şehidin kızının feryatları ise yürekleri dağladı.

Cenaze, Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından Türk Hava Kuvvetleri'nin kargo uçağıyla Kastamonu Havalimanına getirildi. Şehit İlker Narin'in cenazesini taşıyan uçak, havalimanında protokol tarafından karşılandı. Uçaktan ilk olarak şehidin yakınları indi. Ardından Şehit İlker Narin'in eşi Emel ile 1 buçuk yaşındaki kızı Meyra uçaktan indi. Vali Şehmus Günaydın ile beraberindekiler, şehit ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek taziyede bulundu. Uçaktan inen minik Meyra'nın ağlaması ise yürekleri dağladı.

Daha sonra Şehit İlker Narin'in cenazesi, polislerin omuzlarında indirilerek cenaze aracına konuldu. Şehidi taşıyan cenaze aracı, eskort eşliğinde Kastamonu şehir merkezinden geçtiği esnada vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından selamlanarak saygı duruşuyla karşılandı. Şehit İlker Narin'in cenazesi, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesine götürülerek burada düzenlenecek törenin ardından aile kabristanlığında defnedilecek.

Şehit kızının feryadı yürekleri dağladı