Iğdır'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Hasan Eser'in 1 ay sonra evleneceği ve bayramda izne gelmek için gün saydığı öğrenildi.

Iğdır'da terör örgütü PKK saldırısında şehit düşen polis memuru Hasan Eser'in (24) Denizli'deki evine ateş düştü. Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi'nde oturan anne Sevgi Eser ve baba Serdar Eser'e acı haberi Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal verdi. 29 Ekim Apartmanın 2.katında oturan aileye acı haberin verilmesinin ardından evden feryatlar yükseldi. Anne Sevgi Eser ve baba Serdar Eser gözyaşlarına boğulurken, emniyet müdürü Hüseyin Namal ve diğer polisler aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Aileye acı haberi veren Hüseyin Namal daha sonra dışarıya çıktı. Oldukça üzgün olduğu gözlenen emniyet müdürü Hüseyin Namal, "Hepimizin başı sağ olsun. Yeni haber verdik daha.Doktorlar müdahale ediyor. Cenaze yarın olacak. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum'dedi.

Bu sırada eve gelen aile yakınları sinir krizleri geçirirken, Hasan Eser'in eniştesi ambulansa kaldırıldı.4 katlı evin en üst katından aşağıya doğru dev bir Türk Bayrağı asıldı.

Öte yandan henüz 24 yaşında olan ve ilk görev yeri olarak Iğdır'a giden Hasan Eser'in bir süre önce Trabzon'da yaşayan Gül Eser ile nişanlandığını ve Ekim ayında da düğünleri olacağı öğrenildi. Evlenmesine 1 ay kala şehit düşen Hasan Eser'in cenazesinin yarın Denizli'ye getirilmesi bekleniyor.