Şırnak'ta teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 15 aylık polis memuru Furkan Çelik'in cenazesi, Kocaeli'de bulunan Cengiz Topel Havalimanı'na getirildi.

Şırnak Merkez Yeni Mahalle'de terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatıldığı sırada teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 15 aylık polis memuru Furkan Çelik'in cenazesi, askeri uçakla Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'na getirildi. Şehit polisin cenazesini burada aile fertleri ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma, Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz ve Kocaeli İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel karşıladı.

5 aylık evli olan şehit polis memuru Furkan Çelik'in 3 aylık hamile olan eşi Fatma Çelik uçakta fenalık geçirdi. Acılı eşe havalimanında hazır bulunan 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit polis memurunun cenazesi daha sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile memleketi Akyazı'ya doğru yola çıktı.

Şehit polisin cenazesi uçakla getirildi

Şehit polisin cenazesi uçakla getirildi