Antalya'nın Elmalı ilçesinin Yuva Mahallesi'ni sağanak yağmur sonrasında oluşan sel vurdu. Yollardaki parkeleri söken sel, mahalleye büyük zarar verdi.

Yuva Mahallesini tamamen çamura boğan büyük felaket birçok evi kullanılamaz hale getirdi.

Sel yaklaşık olarak 10 evi de kullanılamaz hale getirdi. Sel sularının girdiği evlerde büyük zararlar oluştu. Vatandaşlar, selden eşyalarını kurtarmaya çalışırken zor anlar yaşadılar.

Tarım arazilerinde de büyük zararlar olduğu gözlenirken, özellikle seraları da su bastığı ve seralarda ürünlerin büyük zarar gördüğü öğrenildi.

Yaşanan felaketle birlikte hemen bölgeye giden Elmalı Belediye Başkanı Av. Ümit Öztekin, incelemelerde bulunurken, yaşanan bu sel felaketinin zararının büyük olduğunu söyledi.

Yuva'daki yolların tamamının kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Öztekin, "Vatandaşlarımızın zararı da büyük. Üreticilerimizin birçoğu ürünlerini kaybetti. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız birçok hayvanlarını kaybettiler" dedi.

Zarar tespitinin en kısa sürede başlayacağını ifade eden Öztekin, "Elmalı Belediyesi olarak bu kötü günlerinde vatandaşlarımızın yanındayız. Onların zararlarının tespiti ve temini için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" diye konuştu.