Büyükkonuk Belediyesi, Özok Group adı altında faaliyet gösteren bir şirkete kiralanan Pine View Sosyal Tesisleri'nin belediyeye iadesi için sürdürdüğü çalışma sonrasında Bakanlar Kurulu'ndan çıkan iptal kararından sonra bu kez de Özok Group yöneticileri atağa geçti.

Büyükkonuk Belediye Meclisi’nin, The Pine View Sosyal Tesisleri’nin tekrar belediye bünyesine kazandırılması için bir süre önce İçişleri Bakanlığı tarafından verilen sözleşme ile ilgili iptal karar önergesini Bakanlar Kurulu'nun onaylamasından sonra Özok Group Şirketi de 1 Şubat  Pazar günü Tesislerde piknik düzenleme kararı aldı.

"BİZ KİŞİLER İLE UĞRAŞMAYIZ"

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Özok Group Şirketi tarafından 1 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan Piknik ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bizim şu anda tesislerimizi işleten şirkete karşı herhangi bir düşmanlığımız yok. Dikkat edilirse ben yaptığım açıklamalarda ne Hasan Özok ne de Ali Özok ismini kullanmadım. Özok Group Şirketi bile demedim. Ben açıklamalarımda hep bir firmaya verildi diyorum. Biz kişiler ile uğraşmayız. Benim amacım halkın yerinin halka iade edilmesi ve halkın kullanımına verilmesidir." dedi.

"BİZE DARBE VURMAK İÇİN ETKİNLİK DÜZENLEMİŞLERDİ"

Sennaroğlu açıklamasına devamla, "Özok Group Şirketi yetkilileri Pazar günü düzenleyecekleri piknik için kapı kapı dolaşarak gelin stant kurun. Stant parası almayacağız diyorlar. Bu sayede kalabalık bir etkinlik oldu diye fotoğraf çekip dağıtacaklar. Bizim çalışmalarımıza da darbe vuracaklar diye düşünüyorlar. Daha önce Mayıs ayında düzenlenen Eko-Turizm gününe darbe vurmak için etkinlik düzenleyen şirket yetkililerinin halk bu oyuna gelmeyecek. Bana bölge halkı biz katılmayacağız diyor. Eko gününün düzenleyen Kıymet Ali görüştüm o da şirketin düzenlediği bu piknik etkinliğine karşı olduğunu söyledi." dedi.

"HALKIN YERİ HALKA VERİLSİN"

Sennaroğlu, "Bakın seçimlerde bana muhalif olan insanlar bile tesisin geri alınması için imza verdi. Ben seçimlerde 1000 oy aldım ama imza kampanyasında 2000 imza atıldı. Yani muhalif duran insanlarımız bile tesislerin geri alınmasını istiyor. UBP Büyükkonuk Örgüt Başkanı bile kesinlikle tesislerin geri alınması olayında yanınızdayım diyor. 15’inden sonra tesisi geri alıp Tatlısu Belediyesi'nin tesisi gibi çiçek gibi bir tesis yaratarak halkın hizmetine vereceğiz. Fiyatları da halkın ödeyebileceği seviyeye indireceğiz" dedi. Sennaroğlu, "Düğün, parti için tesisler halkın hizmetine sunulacak. Kadromuzu oluşturduk. Şu an aşçısından, oda hizmetlisine kadar kadro cebimde ve şirketin 15’inden sonra tesisten çekilmesini bekliyoruz. Biz kavgasız gürültüsüz, halkın yerinin halka verilmesini istiyoruz. Halk şayet Özok Group orada devam etsin demiş olsaydı inanın ben bu konuda hiç ama hiç uğraşmaz hatta onlara destek bile olurdum. Biz kişiler ile uğraşmayız. Sadece halkın yerinin halka verilmesini istiyoruz" ifadelerinde bulundu.