Kuzey Kıbrıs Turkcell, “Sevgiler Günü”ne özel açıkladığı kampanyası ile müşterilerine, hem Turkcell’in üstün özelliklere sahip akıllı telefonu T60’ı sunarken hem de seçtiği bir numara ile bir ay boyunca ücretsiz görüşme avantajı sağlıyor.

Kampanyadan, 1-14 Şubat 2016 tarihleri arasında taahhütlü Turkcell T60 alan bireysel faturalı Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri yararlanacak.

“T60 Sevgililer Günü Kampanyası” ile Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, seçtikleri bir numara ile 1 ay boyunca ücretsiz konuşabilecek.

Ayrıca kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Kuzey Kıbrıs Turkcell Çağrı Merkezi ve kktcell.com’dan talep edecekleri  Turkcell T60 cihazları “ayağa hizmet” uygulamasıyla müşterilerin yanlarına gidilip, teslim edilecek.

Paket seçenekleri

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, “T60 Sevgililer Günü Kampanyası”na yönelik sunulan paket seçenekleri de açıklandı.

İnternet dahil 12 ay taahhütlü paketler ön ödemesiz aylık 69 TL ya da 319 TL ön ödemeli  olarak aylık 39 TL’ye sunuluyor.

24 ay taahhütlü pakete ise ön ödemesiz aylık 39 TL’ye sahip olunabiliyor. Bu paketlerin tümünde taahhüt süresince geçerli aylık verilen 500 MB internetin yanı sıra ilk 3 ay boyunca her ay 3 GB internet de hediye ediliyor.

Ayrıca, dakika, SMS (kısa mesaj) ve internet dahil 12 ay taahhütlü paket, ön ödemesiz aylık 89 TL’ye kampanya içerisinde yer alıyor. Söz konusu paket Türkiye dahil her yöne 50 dakika konuşma, 100 SMS ve 1 GB internet içeriyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, “Kampanya kapsamında seçilen bir numara ile 1 ay boyunca ücretsiz konuşma “Tek Numara” servisi ile sağlanmaktadır ve bu servisten sadece Asker, Kamu, Gnçtrkcll tarifesi haricindeki ‘Bireysel Faturalı’ hat kullanan müşterilerimiz yararlanabilmektedir”  görüşüne yer verildi.

‘T’ serisinin yıldızı: T60

Turkcell, kendi markasıyla çıkardığı T serisi akıllı telefonların en gelişmiş modeli olan Turkcell T60, pek çok özelliği ile öne çıkıyor. T60, “Kolay Kullanım” özelliği ile de her yaş grubuna hitap ederek kullanım kolaylığı sağlıyor.

8 çekirdekli işlemcisi, 13 MP (Megapiksel) gelişmiş kamerası ve akıllı sensörleri ile Turkcell T60, pek çok teknoloji tutkunu için akıllı telefonlarla ilk tanışma cihazı olarak dikkat çekti.

150 Megabit (Mbps) hız kapasitesiyle 4G teknolojisine uyumlu olan T60’ın 16 GB’lık dahili hafızası, SD kart ile 32 GB’a kadar artırılabiliyor.

Turkcell T60’ın en önemli özelliklerinden birisi sensörleri. Üzerindeki sensörler sayesinde ortamdaki sıcaklığı, nemi ve basıncı ölçebilen T60, aynı zamanda kullanıcılarının gün içerisinde kaç adım attığını da sayabiliyor.

Turkcell T60, 13 MP’lik otomatik odaklanma özellikli arka kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde ediyor. 5 MP ön kamerası ise en güzel “selfie”ler için ideal özelliklere sahip.