Murat Ömür’ün kaza geçirdiği ve yaşamını yitirdiği yerde, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Belediye meclis üyeleri, anne, baba ve kardeşi dışındaki ailesi, Lefke Belediyesindeki iş arkadaşları ve çok sayıda seveni tarafından anıldı.

Gürsel KARAGÖZLÜ

Anma töreninde, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya kısa bir konuşma yaptı. Kaya, Murat Ömür ile 4 aylık gibi kısa bir süre çalışma imkânı bulduğunu,  Murat’ın çalışkan ve arkadaşları tarafından sevilen sayılan bir kişi olduğunu söyledi. Kaya, bir yıl önce bu noktada meydana gelen trafik kazasında Murat’ın kaza sonucu yaşamını yitirdiğini söyleyerek çok üzgün olduklarını dile getirdi. Kaya, gençlere de bir çağrı yaparak alt yapısı eksik olan birçok yolun olduğunu, sürücülerinde dikkatsizlikleri sonucu kazalar yaşandığını aktararak,  özellikle gençlerin ve tüm sürücülerin yollarda daha dikkatli araç kullanmalarını istedi.

Aziz Kaya’nın konuşmasından sonra, Lefke Şeyh Nazım Cami-i imamı Mehmet Genç tarafından dualar okundu. Dualardan sonra, anma törenine katılanlar Murat Ömür’ün yaşamını yitirdiği yere kırmızı karanfiller bırakarak tören sona erdi.

anma2424234-(2).jpg