Karpaz Gate Marina, bu yıl hafta sonuna denk gelen Sevgililer Günü için konuklarına birbirinden özel içerikler ile unutulmaz deneyim yaşatacak bir dizi etkinlik planlıyor. Muhteşem atmosfere sahip Karpaz Gate Marina’da Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında Hemingway’s Resto-Bar’da özel menü ile akşam yemeği, mum ışığında barbekü partisi ve canlı müzik performansının yanı sıra film gösterimi de olacak.  

“Special Valentine’s Weekend” adı verilen etkinlikler, 13 Şubat Cuma akşamı mum ışığında Günbatımı Barbeküsü ile başlıyor. Rakı veya şarabın dahil olduğu ve kişi başı 70 TL olarak sunulacak yemeğin ardından Karpaz Gate Marina’nın hoş bir ortama sahip Galeri Sineması’n da romantik film gecesi düzenlenecek.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ise Hemingway’s Resto-Bar’da şarap dahil özel sevgililer günü menüsü kişi başı 90 TL olarak sunulacak. Eda ve Oğuz’un piyano ve gitar dinletilerinin eşlik edeceği romantik akşam yemeğinin ardından özel DJ performansı ile muhteşem “Valentine’s Night Party”de eğlencenin doruğuna ulaşılacak. Hemingway’s Resto-Bar’da Sevgililer Günü yemeğine katılacak olan misafirler “Valentine’s Night Party”ye ek ücret ödemeden katılabilecek. Sadece “Valentine’s Night Party”ye katılım ise ilk içki dahil 20 TL olacak.

Karpaz Gate Marina’daki Sevgililer Günü etkinliklerini içeren hafta sonu için civardaki bir otelde konaklamayı ve ücretsiz transfer hizmetlerini de kapsayan özel paketler de hazırlandı. Konaklama dahil veya hariç olarak sunulan Karpaz Gate Marina’nın “Special Valentine’s Weekend” paketleri ile ilgili ayrıntılar www.facebook.com/karpazgatemarina sitesinde sunuluyor. Ayrıca daha fazla bilgi ve rezervasyonlar için 0533 833 78 78 veya 0533 825 39 90 numaralı telefonlar aranabilecek.