Sokakta yaşayan canlılara dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak için başlatılan kampanya, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde sürüyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, geleneksel etkinliği “Sevimli dostlarımız susuz kalmasın” projesini Lefkoşa ve Gazimağusa’da başlattı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, Sevimli Dostlar Derneği ve hayvan severler ile gönüllüler yüzlerce su ve mama kabı dağıttı.

Lefkoşa sanayi bölgesi, Dereboyu ve Gazimağusa’da başlatılan kampanya, yurt genelinde de devam edecek.

Özellikle sanayi bölgesi, alış-veriş merkezleri ve oyun parklarının bulunduğu alanlarda başlayan dağıtım, yurttaşlardan da takdir topladı.

Gazimağusa’daki etkinliğe Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenciler de katıldı.

Sokakta yaşayan canlılara dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak için başlatılan kampanya, yerel yönetimler ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde sürüyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, sivil toplum kuruluşları ve hayvan severlerin talepte bulunması halinde, su ve mama kabı verilebileceği belirtildi.

İşbirliği yapmak isteyen Belediye-Kurum, Kuruluşlar ve dileyen gönüllüler 0533 870 01 84 numaralı telefondan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ilgili birimlerine ulaşabilecek.

Lefkoşa ve Gazimağusa ziyaretlerinde, özellikle esnaf ve hayvan sever gönüllülerin “Su ve mama kaplarının korunması, bakımı, sevimli dostlarımız için kaplara su ve mama bırakılması” konusunda destek verdiğini belirten Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, “Gösterilen sıcak ilgiye ve sokak hayvanlarına sahip çıkan herkese teşekkür ederiz” dedi.

İsmail Arter: Duyarlılık önemli

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı’nın sanayi bölgesindeki evsiz hayvanlara dikkat çekmesi üzerine,  Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kampanyasında bu bölgesindeki sevimli dostlar da unutulmadı. Gazimağusa ilçesinde ise Belediye Başkanı İsmail Arter de projeye tam destek verdi. Başkan Arter, kampanya nedeniyle yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Turkcell’e duyarlılığından dolayı teşekkür etti, tüm gönüllülere de sokak hayvanlarına sahip çıkma çağrısı yaptı.

su-kabi-2014-(3).jpg

su-kabi-2014-(9).jpg

su-kabi-2014-(13).jpg

su-kabi-2014-(14).jpg

su-kabi-2014-(15).jpg

su-kabi-2014-(17).jpg

su-kabi-2014-(18).jpg

su-kabi-2014-(19).jpg

su-kabi-2014-(28).jpg

su-kabi-2014-(29).jpg

su-kabi-magusa-2014-(4).jpg

su-kabi-magusa-2014-(17).jpg

su-kabi-magusa-2014-(33).jpg