Çiğdem Aydın

Kuzey Kıbrıs’ta gündemi değiştirecek, haftalardır devam eden su ve maaş krizini unutturacak cinsten bir olay meydana geldi. Girne’de yaşayan ve evli olduğu bildirilen 45 yaşındaki kadınla aşk hayatı yaşayan 34 yaşındaki bekar kadın önce polislik, sonra mahkemelik oldu.

Polisin dünkü duruşmada ortaya koyduğu bilgilere göre; S.F. isimli evli kadının, 2 yıllık ilişkiyi sonlandırmak istemesi üzerine aşırı tepki gösteren H.K. bu süre zarfında 30 bin lira harcadığını iddia ederek, parayı geri istedi. H.K. 30 bin liranın verilmemesi halinde, kameraya kaydettiği 4 dakikalık cinsel ilişki sahnesini sosyal medyada paylaşacağı tehditinde bulununca evli kadın durumu kocasına anlatmak zorunda kaldı...

Ne olduysa kocanın duymasından sonra oldu…

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Karısının elinden tutarak polise giden talihsiz adam; olanı, biteni anlatarak H.K.’den şikayetçi oldu. Girne Adli Şube tarafından sorgulanan H.K. ‘Özel hayatın Gizliliği’ Yasası’na aykırı harekette bulunduğu gerekçesiyle dün mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Yaşadıkları ilişkiyi kayda almış…

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Ekim 2015-Şubat 2016 tarihleri arasında zanlı H.K’nın Doğanköy’de sakin S.F’yi yaşadıkları ilişkiyi kayda aldığı ve 4 dakikalık görüntüyü kendine olan 30 Bin TL’lik borcunu ödemediği takdirde sosyal medyada paylaşacağı yönünde tehdit ettiği iddiası ile şikâyet üzerine tutuklandığını söyledi. 

Görüntüleri polis de inceleyecek…

Zanlının, Özel Hayatın Gizliliği Yasası’na aykırı harekette bulunduğu gerekçesi ile soruşturmanın devam ettiğini ifade eden polis, zanlıya ait bilgisayar ve cep telefonu görüntülerinin incelenme altına alındığını kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme zanlı hakkındaki iddiaların araştırılması, var olduğu öne sürülen görüntülerin incelenmesi için polise süre vererek zanlının 2 gün süre ile gözetim altında kalmasına karar verdi.