Gazimağusa’nın Maraş Bölgesi’ndeki Şht. Osman İlkokulu bugün okul yararına bir kermes düzenledi. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in de katılarak destek verdiği organizasyonda çocuklar yarı yıl tatiline eğlenerek girdi. Standlarda okul yararına satışların yapıldığı okulda, öğrencilerin folklor gösterisi ve koronun şarkıları etkinliğe renk kattı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Şht. Osman Ahmet İlkokulu’nda bir ilk olarak yapılan kermeste bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu, sosyalleşemeyi ve dayanışmayı artıran bu tür etkinliklere destek vermeye devem edeceğini ifade etti. Etkinliği düzenleyenleri kutlayan Belediye Başkanı İsmail Arter, çocukların yarı yıl tatilinin iyi geçmesini dileyerek, çocuklara tatilde kitap okumalarını tavsiye etti.

Okul Müdürü Caner Kızılörs de konuşmasında, yarı yılı kermes düzneleyerek kapatmayı istediklerini, etkinliğin okula hem gelir getireceğini hem de çocuklara eğlence sunacağını ifade ederek, kermesin yapılmasında emeği geçen öğretmenlere ve okul aile birliği üyelerine teşekkür etti.

p1300679.jpg

p1300699.jpg

p1300706.jpg

p1300713.jpg