Siber, ziyarette, Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. İnci Taşyürek’den hastane ve hastalar hakkında bilgi alarak, incelemelerde bulundu.

Siber’in ziyaretinde ayrıca Sağlık Bakanlığı ile hastane yetkilileri de hazır bulundu.

Siber basına yaptığı açıklamada, Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde bulunan hastaları ziyaret ettiklerin kaydetti.

Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin ülkenin 2. büyük yataklı hastanesi olduğuna dikkat çeken Siber, 160 yataklı hastaneye, yaklaşık 100 hastanın girip çıktığını öğrendiğini belirtti.

Hastane personel sayısının yetersiz olduğunu öğrendiğine işaret eden Siber, sağlık kurumlarının geliştirilmesinin, hizmet kalitesini arttıracağına inanç belitti.

Siber, sağlık kurumlarının geliştirilmesi için devlet ve sivil toplum örgütlerinin işbirliği içinde çalışmasının önemine de değindi.

Hastanenin meşguliyet ve tedavi atölyesinde yapılanları da gördüklerini belirten Sibel Siber, atölyede yapılanların sergi ve satışının yapılmasının motivasyonu arttıracağını kaydetti.

Hastane için birlik beraberlik ve gönül birliğine ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Siber, hastanenin gelecek yıl yapılacak hemşire takviyesiyle daha da gelişeceğine inanç belirtti.

Siber, yaklaşan yeni yıl nedeniyle, hastalar ve personelin yeni yılını da kutladı.

1419599337.jpg

1419599338.jpg

1419599339.jpg