Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Dikmen’de düzenlenen geceye katılarak halkla buluştu. Dikmenliler, 19 Nisan’da esecek rüzgârın statükoyu silip süpüreceğine ve seçimi ilk turdan kazanacaklarına inanç belirtti. CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber geçtiğimiz akşam Dikmen ve civar köylerdeki örgütlerle CTP Girne İlçesi’nin ortaklaşa düzenlediği dayanışma gecesine katıldı. Etkinliğe Genel Sekreter Kutlay Erk, MYK üyeleri, Girne İlçe Başkanı Erkan Eminağa, Girne İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Girne milletvekilleri Dr. Abbas Sınay ve Dr. Salih İzbul, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ile çok sayıda partili katıldı. Coşku dolu anların yaşadığı gecede Genel Sekreter Kutlay Erk, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber konuşma yaparken salondan sık sık “birlik, mücadele, dayanışma” sloganları yükseldi.  

SİBER: GÜVEN, HAK VE ADALET GELECEK

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber 19 Nisan’daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra bu makama halk tarafından güven duyulacağını, hak ve adaletin geleceğini dile getirdi. 19 Nisan’da esecek olan rüzgarın statükoyu silip süpüreceğinin altını çizen Siber, “Çocuklarımız, gençlerimiz, ailelerimiz ve geleceğimiz kazanacak” dedi. Cumhurbaşkanlığı makamının artık iş yapan bir makam haline geleceğini vurgulayan Siber, Kıbrıs Türk halkının güven duyacağı bir lider olacağını söyledi.

ERK: SEÇİMİ İLK TURDAN ANCAK SİBER BİTİRİR

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk ise 19 Nisan’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turda bitmesinin ancak Dr. Sibel Siber’in seçimi kazanmasıyla mümkün olabileceğini işaret etti. Bu seçimin hem kendileri hem de gelecek nesiller açısından çok önemli olduğuna değinen Erk, bölge barışının tesis edilmesi için tercihin Dr. Sibel Siber olması gerektiğini ifade etti. Erk, “Kamuoyu yoklamalarına bakılacak olursa birinci ligde iki aday, ikinci ligde iki aday var. Eroğlu, Siber ile yarışıyor. Biz bu seçimi ilk turdan bitirmek için çalışacağız” dedi. Seçimin ikinci tura gitmesinden de korkmadıklarını dile getiren Erk, ikinci tura kalsa da bu seçimi kazanacaklarını belirtti.

ÇELEBİ: İKİNCİ TUR İSTEMİYORUZ!

Dikmen ve civar köy örgütlerinin düzenlediği dayanışma gecesinde bir konuşma yapan Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi seçimin ikinci tura gitmesini istemediklerini ve Dr. Sibel Siber’in bu seçimi ilk turdan kazanacağına inandıklarını ifade etti. Hedefin yüzde 60 olduğunu söyleyen Çelebi, ikinci tura gidilse bile Siber’in seçimi kazanacağını vurguladı. Seçimin ikinci tura kalmaması için her şeyi yapacaklarını kaydeden Yüksel Çelebi, Dikmen olarak bütün güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

sibel-siber---dikmen-bulusma-(1).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(2).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(3).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(4).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(5).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(6).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(7).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(8).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(9).jpg

sibel-siber---dikmen-bulusma-(10).jpg