Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, komite başkanlarıyla toplantı yaptı.

Meclis’ten verilen bilgiye göre toplantıda, komitelerin verimliliğini artırmak için neler yapılabileceği ve yaşanan sıkıntılar konusunda değerlendirme yapıldı.

Komite başkanlarının komitelerinin çalışması ile ilgili görüş ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda, her komitenin geçen 6 aylık performans değerlendirmesi de ele alındı.

Komite başkanları, komitelerin gündemindeki önemli yasa tasarılarının görüşülmesinde gelinen son aşamayla ilgili bilgi aktararak, özellikle kamuoyunun da yakından ilgilendiği  Kamu Görevlileri Yasası, Bilişim Yasası, Özel Güvenlik Yasası gibi tasarıların geldiği son aşama ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Meclis Başkanı Sibel Siber'in başkanlığındaki toplantıya İdari, Kamu ve Sağlık İsleri Komitesi Başkanı UBP Milletvekili Ahmet Kaşif, Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi Başkanı UBP Milletvekili Ersin Tatar, Hukuk Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi Başkanı UBP Milletvekili İzlem Gürçağ ve Sayıştay Komitesi Başkanı CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay  katıldı.