Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, “Bayramların bize anımsattığı birliktelik, beraberlik ile dayanışmaya sadece özel günlerde değil her zaman ihtiyacımız vardır” dedi.

Siber, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, ülkede yaşayan her bireyin ruhen ve bedenen sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmesini sağlayacak yasa çalışmalarının bir an önce tamamlanması yönünde yaptıkları çalışmalarla, toplum yaşamına katma bir değer verebilmenin en büyük arzuları olduğunu belirtti.

Toplumun yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen önemli sorunların başında, Kıbrıs sorunu ve bu sorunun çözümsüzlüğünün ağır faturasının geldiğini kaydeden Siber, “Yıllardır süregelen iç ve dış sorunların toplumumuzu her açıdan sosyal ve siyasal alanda etkilemesi, bunca yılda yapmamız gerekenleri gerektiği şekilde yapmayı başaramadığımızın bir göstergesidir” dedi.

Sibel Siber, mesajını şöyle tamamladı:

“Bayramların bize anımsattığı birliktelik, beraberlik ile dayanışmaya sadece özel günlerde değil her zaman ihtiyacımız vardır. Bu düşünceler çerçevesinde son baharın bu güzel günlerinde kutladığımız Kurban Bayramı’nda halkımızın tasalarının sevince, hüzünlerinin neşeye dönüşmesini diler; saygı ve sevginin eksik olmadığı güzel bir Kurban Bayramı geçirmesini en samimi duygularımla dilerim. Kurban Bayramınız kutlu ve mutlu olsun..."