CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, sadece müzakere eden bir cumhurbaşkanı değil, halkın sorunlarıyla ilgilenen ve proje üreten bir cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, Lefkoşa’daki Arasta çarşısını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Halk ve bölge esnafı Siber’e yoğun ilgi gösterirken toplum lideri olarak Sibel Siber’i görmek istediklerini dile getirdi. Cumhurbaşkan adayı Sibel Siber’e, 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, MYK üyeleri, milletvekilleri, bakanlar, Kadın Örgütü yöneticileri ve gençler eşlik etti. Siber ve beraberindeki heyet parti genel merkezinden yürüyerek önce Sarayönü’nü ardından Arasta ve Bandabuliya’yı son olarak da Büyük Han’ı ziyaret etti.

TEMİZ SİYASET VURGUSU

Gezdiği tüm bölgelerde sevgi seli ile karşılaşan Dr. Sibel Siber, temiz siyasete vurgu yaptı. Yaptığı tüm işlerde şeffaflığa önem verdiğini kaydeden Siber, Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde temiz ve şeffaf bir politika yürüteceğini, Kıbrıs sorununun çözülmesi hedefiyle müzakerecilik görevini yürüten ama aynı zamanda halkımızın sosyal sorunlarıyla ilgilenen, projelere imza atan bir Cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

VATANDAŞ ‘TOPLUM LİDERİ SİBER’ DEDİ

Vatandaşlar ise Sibel Siber’in 2015 yılında yapılacak olan seçimleri kazanacağına olan inançlarını dile getirirken, toplum lideri olarak Sibel Siber’i görmek istediklerinin altını çizdiler. Halkla kucaklaşan Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber de el birliğiyle 2015 yılında yapılacak olan seçimleri kazanacaklarını vurguladı. Siber kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen onlarca vatandaşın isteğini geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi.

sibel-siber---arasta-(7).jpg

sibel-siber---arasta-(1).jpg

sibel-siber---arasta-(2).jpg

sibel-siber---arasta-(3).jpg

sibel-siber---arasta-(5).jpg