Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber, bugün sabah saat 10.00’da Lefkoşa Terminal bölgesinde her hafta kurulan açık pazarı ziyaret ederek pazar esnafıyla görüştü. 

Vatandaşların çok yoğun ilgisiyle karşılaşan Sibel Siber, 2015 yılında siyasette ezberleri ve alışılagelmiş anlayışı değiştirecek yeni bir sayfa açılacağını ifade etti. Esnaf ve pazarda alışveriş yapan halkın yeni yılını da kutlayan Siber, Lefkoşalıların yakın ilgisi ve içten davranışları için teşekkür etti.

DEĞİŞİMİN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR

CTP-BG Cumhurbaşkanı adayını karşısında gören esnaf ise tıpkı "Siber Hükümeti" döneminde olduğu gibi şeffaf, temiz ve hesap verilebilirlik ilkeleriyle siyaset yürüten Sibel Siber’in Cumhurbaşkanlığı makamına yakışan bir aday olduğunu ve oylarıyla kendisini bu makam taşıyacaklarını ifade ettiler. 

Dr. Sibel Siber’in Cumhurbaşkanlığı seçiminin halkın da desteği ile en güçlü aday olarak ipi göğüsleyeceğine olan inancını belirten vatandaşlar değişimin vaktinin geldiğini ifade ettiler. 

Siber’e Terminal açık pazar ziyaretinde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Gulle, Lefkoşa İlçe Başkanı Mutlu Azgın, Lefkoşa belediyesi meclis üyeleri Tolga Ahmet Raşit ve Hüseyin Kıral ile kadın ve gençlerden oluşan birçok destekçisi eşlik etti.