İstanbul Şişli'deki barda 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın ardından olayın yaşandığı sokakta bekleyen silahlı bir kişi güvenlik kamerasına yakalandı.

Şişli Halaskargazi Mahallesi Valikonağı Caddesi Süleyman Nazif Sokak'ta bulunan bir barda çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönmesiyle bir kişi hayatını kaybetmiş 3 kişi de yaralanmıştı. Ruhi Kocak ve Ali Reza Hajizadeh ve Ozan Yunus Keos'u yaralanmasına Zeynel Kudan'ın ise hayatını kaybetmesine neden olan zanlı olayın ardından kaçmıştı. Olay yerine sevk edilen polisin zanlıyı yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor. Yaralıların tedavisinin ise kaldırıldıkları hastanede devam ettiği öğrenildi.

ELİNDEKİ SİLAHLA KAÇAN BİR ŞÜPHELİ KAMERAYA YAKALANDI

Yaşanan silahlı kavganın ardından olayın geliştiği sokakta elinde silahla bekleyen bir şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde bir şüpheli elindeki silahla olayın yaşandığı sokakta bekliyor. Bu sırada bardan çıkan şahısların panikle kaçtığı görülüyor. Şahıs ise elindeki silahı beline koyarak olay yerinden uzaklaşıyor.