Gamze Pir Baykur

DAÜ kampüsü içerisinde Abdallah Issa Amin Sabri’yi tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla elinden yaralayan Nijerya uyruklu Chukwuneke Odunze isimli kişi tutuklandı. “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Yaralama” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Odunze, tahkikat mahksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Gelişi güzel salladığı bıçakla müştekiyi yaraladı…

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Çebi, zanlı Chukwuneke Odunze’nin 20 Kasım tarihinde DAÜ kampüsü içerisinde bulunan bir öğrenci yurdunun giriş kapısı önünde tasarrufunda kanunsuz olarak taşıdığı toplam 19 cm uzunluğundaki bıçağı oradan geçen Abdallah Issa Amin Sabri’ye gelişi güzel sallayıp Sabri’nin 2 parmağında 3 cm derin kesik oluşmasına ve parmağının tentonlarının kesilmesine neden olarak yaraladığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Çebi, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi nöbetçi yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Chukwuneke Odunze’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.