Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Osmanbey otobüs durağında unutulan bir çocuk çantası yürekleri ağza getirdi. Şüpheli çantanın fünye ile patlatılması esnasında ise otobüs durağının camları büyük bir gürültüyle parçalandı. Yaşanan bu olayı ise vatandaşlar film izler gibi izleyerek telefonlarıyla görüntüledi.

Olay saat 17.35 sıralarında Halaskargazi Caddesi Osmanbey otobüs durağında meydana geldi. Durakta sahipsiz bir çocuk çantası gören trafik polisleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem aldı. Trafik polislerinin haber vermesiyle olay yerine takviye polis ve bomba imha uzmanı polis çağrıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak Halaskargazi Caddesi'ni Şişli istikametine trafiğe kapattı. Gerekli hazırlıklarını yapan ve patlamaya dayanıklı kıyafet giyen bomba uzmanı pakete yaklaşarak fünye yerleştirdi. Fünyenin yerleştirilmesinden sonra şüpheli çanta kontrollü bir şekilde patlatıldı. Çantanın patlatılması esnasında fünye nedeniyle otobüs durağının camları da büyük bir gürültüyle parçalandı. Çantadan herhangi bir şey çıkmazken, alınan önlemler sonlandırılarak cadde trafiğe açıldı.

Şüpheli çantanın patlatılması esnasında ise vatandaşların olayı film gibi izlemesi ve görüntülemeye çalışması dikkat çekti.