Şişli Evlendirme Dairesi'nin otopark görevlisi, silahlı bir kişi tarafından darp edilerek bacaklarından vuruldu. Olay anı ve ardından yaşananlar cep telefonuyla görüntülendi.

Olay, Şişli Evlendirme Dairesi'nin otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, otoparka gelen bir kişi, aralarında daha önceden husumet bulunan otopark görevlisi Zeki Topaloğlu (42) ile tartışmaya başladı. Topaloğlu'nu darp eden zanlı, ardından kurşun yağdırdı. Bacaklarına 3 kurşun isabet eden otopark görevlisi kanlar içinde yere yığılırken, zanlı geldiği araçla olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde kalan Topaloğlu, yerde uzun süre ambulans bekledi. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, olayın hemen ardından yaşananlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, elinde tabanca ile dışarı çıkan şüpheli, bir süre sonra içeri girerek yaraladığı otopark görevlisini beraberindeki bir şahısla sürükleyerek dışarı çıkarıyor. Yaraladığı şahsa önce küfür eden ve ardından başına tekme atan şüpheli, bir süre sonra otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

Yaşanan saldırının ardından olay yerinde inceleme başlatan polis, kaçan saldırganın peşine düştü.

Şişli’de yaşanan silahlı dehşet kamerada