Mesajlarda terör saldırısı kınanırken, saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet, ailelerine başsağlığı, yararlılara şifa dileğinde bulunuldu.

EMEKLİ DERNEKLERİ EŞGÜDÜM KOMİTESİ

Emekli Dernekleri Eşgüdüm Komitesi’ne bağlı 6 dernek başkanının imzasıyla yayımlanan mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin dört bir yanında insanlık dışı yöntemler ile hunharca katliamlarına devam eden terör örgütünü nefretle kınıyoruz” ifadesine yer verildi.

Mesajda, saldırı sonucu hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifa dileğinde bulunuldu.

Mesajda, terör örgütlerini yakın takipte tutması gerekenler, bu olayı yapanları bulması için göreve çağırıldı.

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI SADIKOĞLU

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da mesajında; şahsı, meclis üyeleri ve tüm personeli adına Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaslı aileleri başta olmak üzere tüm Türk ulusuna başsağlığı dileğinde bulundu.

ÇİFTÇİLER BİRLİĞİ

Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Başkanı Hüseyin Çavuş Kelle, Ankara’da yaşanan olayları kınadığını ve saldırıdan üzüntü duyduğunu belirtti.

Kelle, “100’e yakın kişinin terör saldırısında hayatını kaybettiği ve yüzlerce insanın yaralandığı Ankara vahşetini esefle kınıyoruz. Türk ulusunun bu acılı gününde acısını paylaşıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Hak'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz” dedi.

İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ BİRLİĞİ

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de, Ankara’da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Gürcafer mesajında, “Demokrasiyi, kardeşliği, barışı tesis etmek için mücadele eden insanlarımızı, sırf beslendikleri bataklık kurumasın diye, acımasızca katleden zihniyetleri lanetliyor, Türkiye’de kardeşlik yolunda, birlik-beraberlik ve barış mücadelesi veren tüm kesimleri saygıyla selamlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Gürcafer, Türk ulusuna başsağlığı diledi.

RAUF R. DENKTAŞ VE DÜŞÜNCELERİNİ YAŞATMA DERNEĞİ

Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Tuncay Özkaraşahin, Anavatan Türkiye’de yaşanan terör saldırısını kınadı.

Özkaraşahin mesajında “Kardeşliğimize, birliğimize, geleceğimize, demokrasimize yapılan insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyor, lanetliyoruz. Anavatan’ın acısı bizim de acımızdır. Emeği, demokrasiyi ve barışı yaşatmak için her zamankinden daha çok birlik olmamıza ihtiyaç var” dedi.

Özkaraşahin, Ankara’daki saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileğinde bulundu.