Mağusa ve İskele’de dün bomba paniği yaşandı. Dün sabah saat 08:20’de Mağusa İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Lemar AVM önündeki durakta vatandaşlar tarafından farkedilen şüpheli çanta bomba paniği yaşanmasına neden oldu.

Polise bomba ihbarının yapılmasının ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınarak konu çanta bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden ise bir çift ayakkabı ve kıyafet çıktı.

Mağusa Polis Müdürü Yüksel Öğmen de olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili olarak soruşturma başlatan polis konu çantayı otobüs durağına kimin veya kimlerin bıraktığını araştırıyor.

dsc_0067-003.jpg

İskele’de de bomba paniği yaşandı…

İskele’de de dün saat 12:00 raddelerinde bomba paniği yaşandı. Kordonboyu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Sayılı Market önünde bulunan şüpheli valiz bölgede korku yaratırken polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ekipleri başlattıkları soruşturmada bir vatandaşın konu valizi kullanılmaz halde olduğu için sokağa attığını tespit etti.

dsc_0051-004.jpg