Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki saldırıda hayatını kaybedenlerden Gaziantep'te otopsi işlemleri tamamlanan son iki cenaze, ailelere teslim edildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşanan canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden ve Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemi tamamlanan son iki cenaze, defnedilmek üzere ailelerine teslim edildi. Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na cenazeleri almaya gelen aileler gözyaşlarına boğuldu.

Patlamada hayatını kaybeden Duygu Tuna'nın halası Fadime Söğüt, "Oraya yardım için gittiler. Onlar bunu hak etmedi, hiçbiri hak etmedi. Hepsi oraya iyi bir amaç için gittiler kötü bir amaç için gitmediler ki. Bunlar böyle şehit düştüler. Onlar hepsi arkadaştılar. Kürk ve Türk ayrım etmiyoruz. Hepsi bizim kardeşimizdir. Ama bilsinler ki bu giden canlar bizin bir parçamız olduğu kadar onların da bir parçasıdır" dedi.

Duygu Tuna'nın babası Hasan Tuna ise "Bizim çocuklarımız bir yardımlaşma amacıyla yasal olarak izinler aldı gittiler. Bizim çocuklarımızın kanının bedelinin alınmasını istiyoruz. Tüm şehit arkadaşları benim için aynısıdır" şeklinde konuştu.