Diyarbakır Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit düşen Teğmen Altuğ Pek defin töreni öncesi son kez baba ocağına getirildi.

Menteşe ilçesinin Paşapınarı Mahallesi'ne getirilen şehit Teğmen'in annesi Fatma ve kız kardeşi Aliye Pek gözyaşlarını tutamadı. Ağabeyinin Türk bayrağına sarılı tabutunun başından ayrılmayan genç kız Aliye Pek, kadın astsubayların yardımı ile ayakta durabildi.

Muğlalı şehit Teğmen Altuğ Pek'in naaşı Diyarbakır'da düzenlenen törenin ardından Milas-Bodrum Havalimanına getirildi. Sabah Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan askeri tören ile alınan Şehit Teğmen'in naaşı helallik için Menteşe'nin Paşapınarı Mahallesi'ne getirildi. Şehit Teğmen'in naaşının gelmesinin ardından anne Fatma ve şehit Teğmen'in kız kardeşi Aliye gözyaşlarını tutamadı. Ayakta durmakta zorlanan anne baygınlık geçirdi. Şehidin tabutu başında okunan duanın ardından helallik alındıktan sonra cenaze, defin için Muğla'nın Menteşe ilçesi Kurşunlu Camii'ne getirildi.

Son kez baba ocağında!

Son kez baba ocağında!

Son kez baba ocağında!