Haberdar'dan Arzu Yıldız'ın haberine göre ilginç olay eşinden şüphelenen kadının kocasının internet yazışmalarını bulmasıyla ortaya çıktı.

Eşinin internette çok fazla zaman geçirdiğini fark eden S.D şoke eden yazışmalara ulaştı ve boşanma davası açtı. S.D kocasının Twitter'da sahte isimle hesap açtığını, bu hesaptan çeşitli kadınlarla yazıştığını buldu. Yazışmaları mahkemeye delil olarak sunup boşanma davası açtı. Davaya konu yazışmalarda F.D'nin Twitter üzerinden görüştüğü M.A ile yaşadığı aşkın ilginç diyalogları dikkat çekti.

İkili arasında geçen yazışmalarda F.D'nin sevgilisi M.A'ya artık cinsel birliktelik yaşamak istediğini belirtiyor. M.A ise imam nikahı olmadan bu birlikteliğin olamayacağını, bunun zina olacağını ifade ediyor. Bunun üzerine F.D DM (Direct Message) üzerinden İmam nikahı kıyabileceklerini söylüyor.

DM'den üç kez "aldım kabul ettim" şeklinde ifadeler kullanarak "tamam şimdi imam nikahını kıydık" diyor. DM'den imam nikahının ardından ikili cinsel Organlarının resimlerini birbirine göndererek bu kez de sanal gerdeğe giriyorlar. Sanal gerdekten sonra fiziki olarak da birlikte olmak için görüşme yeri ayarlıyorlar. Tüm bu yazışmaları ele geçirilen S.D kocasının kendisini aldattığını belirterek Ankara Aile Mahkemesine dava açtı.

Dava dilekçesinde yer alan DM'den imam nikahı ardından da sanal gerdek diyalogları mahkemede şaşkınlık yarattı. Davanın ilk duruşması ise bugün görüldü. Dava tanıkların dinlenmesi için ertelendi. (Hürriyet)