Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi, sosyal yardım alan dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettiriyor.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde gerçekleştirilecek  ve 2 Eylül’e kadar devam edecek sünnetlerin ilki bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

Bu kapsamda 7 çocuk Üroloji Servisi’nde sünnet edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, sünnet edilen çocukları Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

Saner, bakanlığına bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi’nin her yıl geleneksel olarak sosyal yardım alan dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiğini anımsatarak, organizasyonda görev yapan Sosyal Hizmetler Dairesi yönetici ve personeli ile Sağlık Bakanlığı çalışanlarına ve operasyonları gerçekleştiren sağlık ekibine teşekkür etti.

Saner,  ayrıca sünnet olan çocuklarla sohbet ederek hediyeler verdi.

Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından  düzenlenen ücretsiz sünnetler, 23 Ağustos’ta  Cengiz Topel Hastanesi’nde ve 31 Ağustos ile 1-2 Eylül tarihleri arasında Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde de yapılacak.

Konuyla ilgili müracaatta bulunmak isteyen aileler Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nü 22 73 743 numaralı telefondan arayarak bilgi alabilecek.