Hüseyin Çiçek

İskele’ye bağlı Bahçeler’de dün sabah saatlerinde meydana gelen iş kazasında 27 yaşındaki Gökhan Kuşkaya, arkadaşları tarafından kendisine atılan su şişesini yakalamaya çalışırken 5 metre yükseklikten beton zemine düşerek ağır yaralandı. 

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre iş kazası dün saat 10.45’te, İskele-Bahçeler’de bulunan Ceasar Resort sitesi içerisinde inşaat halinde olan Rufuş Apartmanında meydana geldi.

Yük asansörü içerisinde bulunan 27 yaşındaki Gökhan Kuşkaya, aşağıda bulunan Tayfun Bulut’un kendisine içmesi için yukarıya fırlattığı ve içerisinde su bulunan bir buçuk litrelik şişeyi tutmaya çalıştığı esnada, yük asansörünün dış kapı emniyet mandalına eli ile çarpması sonucu açılan kapıdan beton zemine kafa üstü düşerek ağır yaralandı.

Arkadaşları hastaneye götürdü

Olayın gerçekleşmesinin ardından iş arkadaşları tarafından apar topar özel bir araca konularak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürülen Gökhan Kuşkaya, burada kendisine yapılan tedavi ve tetkiklerin ardından ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kuşkaya’nın durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu da bildirildi.

Kayseri’den ülkemize ekmek parası için geldi

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre su tesisatçısı olan, ülkemizde çalışma izni ile bulunan ve aslen Kahramanmaraşlı olan Gökhan Kuşkaya, ailesi ile beraber ikamet ettiği Kayseri’den kısa bir süre önce çalışmak için ülkemize gelmişti. 

Ekmek parası için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta talihsiz kaza ile yüzleşerek yaşam mücadelesi veren Kuşkaya için başta ailesi olmak üzere tüm iş arkadaşları dua ediyor. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.