Nadire Bahadi

Ocak ayı ve Şubat aylarının başlarında düşük hava sıcaklıkları nedeni ile soğuk günler yaşanan ülkemizde geçtiğimiz hafta başından itibaren termometreler yükseldi. Ülke genelinde hissedilir derecede artan hava sıcaklıkları hafta sonunun ilk gününde yaz aylarını aratmadı. Güzel havayı fırsat bilen bazı turistler sahillere akın etti. Yazdan kalma bir gün yaşanan Girne’de dün bazı turistler deniz sezonunu açtı.

Denize girdiler, güneşlendiler

Kış mevsiminin son aylarında yazın yaşandığı ülkemizde dün kıyılarda 27 dereceyi aşan hava sıcaklığını güzel vakit geçirerek değerlendirmek isteyen bazı vatandaşlar ve turistler sahillere koştu. Dün bazıları deniz kenarında çocukları ile birlikte vakit geçirirken, bazı turistler ise Girne sahillerinde deniz sezonunu açarak serin suların tadını çıkardı. Güzel havayı fırsat bilen turistler, mayoları ile güneşlenirken, güneşli hava en çok kumlarla oynayan çocukları mutlu etti. Bazı vatandaşlar ise sahilde yürüyüş yaparak deniz, güneş ve kumun keyfini çıkardı.

2-(1)---copy.jpg

İşletmeler yaza hazırlanıyor

Deniz sezonunun kapanması ile sahil kenarındaki işletmeler yeni yaz sezonu için tadilatlarını tamamlamak üzere. Deniz sezonu için hazırlıklarını sürdüren işletmeciler, sezonun kapalı olması nedeni ile sahillerde hizmet vermiyor.