Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni’yi kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Mevlüt Yeni, yaptığı konuşmada Antalya ile Kuzey Kıbrıs’ın turizm açısından birçok benzer yönü olduğunu söyleyerek, temsil ettiği kurumlar vasıtası ile KKTC’nin kültürel anlamda daha iyi tanıtılması için katkıda bulunacaklarını vurguladı.

KKTC’nin turizm yönünden çok büyük avantajları olduğunu dile getiren Yeni, son yıllarda Kuzey Kıbrıs’ın turizm yönünde yükselişte olduğunu gözlemlediklerini söyledi.

KKTC ile Antalya’nın her zaman işbirliği içerisinde olması gerektiğini de söyleyen Yeni, turizm konusunda seminer vermek üzere Bakan Sucuoğlu’nu Antalya’ya davet etti.

1456742867.jpg

SUCUOĞLU

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu ise Mevlüt Yeni’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mevlüt Yeni’nin daveti için teşekkür etti.
 
Bakan Sucuoğlu, Antalya’nın turizm konusunda bir marka olduğunu dile getirerek, göreve geldiği zaman ilk yurt dışı ziyaretini Antalya’ya yaptığını söyledi.

Sucuoğlu, Antalya’daki ziyaretleri çerçevesinde Türkiye Otelciler Federasyonu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Akdeniz Turistik Otelciler Birliği yetkilileri ile bir araya geldiğini söyleyerek, turizm konusunda Antalya ile her zaman işbirliği halinde olduklarını da ifade etti.

Bakan Sucuoğlu, KKTC ile Antalya arasında bir takım ortak proje çalışmaları olduğunu da ifade ederek, bu projelerin hayata geçmesi için en kısa zamanda Antalya’yı ziyaret etmek istediğini belirtti.