Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, tadilat ve bakım işlerinin tamamlanmasının ardından Lefkoşa Tren Yolu Kentsel Sağlık Merkezi’nin haziran ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacağını yineledi.

Bakanlık açıklamasına göre, Tren Yolu Kentsel Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Sucuoğlu, merkezde 4 ana branş başta olmak üzere iki diş doktorunun hizmet vereceğini, yan branşların ise haftada bir gün dönüşümlü olarak hizmette olacağını belirtti.

Tren Yolu Sağlık Merkezi’nin Lefkoşa’nın merkezi konumunda olması nedeni ile Surlariçi, Kaymaklı, Yenişehir, Kızılbaş ve otobüs terminalini kullanan vatandaşlar için çok yararlı olacağını belirten Sucuoğlu, sağlık merkezinin açılacağını duyan vatandaşların kendisini arayarak memnuniyetlerini belirttiklerini söyledi.

1464183118.jpg

Sucuoğlu, Tren Yolu Kentsel Sağlık Merkezi’nin açılmasıyla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin poliklinik yükünün de rahatlayacağını dile getirdi.

Sağlık Merkezinin alt yapı çalışmaları ve tamirat tadilat işleri için işadamı Mehmet Çangar’ın duyarlılık göstererek tüm masrafları karşıladığını da söyleyen Sucuoğlu, katkılar için teşekkür etti.