Görüşmede bir konuşma yapan Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevini teslim aldığı kişiyi Turizm Bakanı olarak görmekten son derece memnun olduğunu ve gururlandıklarını belirterek; “Sayın Bakanım, sizinle ayni kulvarda yıllarca birlikte çalıştık. Özverili, fedakarca çalışmalarınızı en yakından takip eden ve takdir edenlerdeniz. İnanıyoruz ki Turizm Bakanı olarak da ülkemiz turizmine çok büyük katkılarınız olacaktır. Her zaman yanınızda olduğumuzu bu vesile ile bir kez daha belirtmek isterim.” Dedi. 

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu da yaptığı konuşmada, Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı olarak görevde olduğu süre içerisinde, şu anda görevde bulunan Başkan ve Üyelerle uzun yıllar birlikte çalıştığını ve hepsinin çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek; “Bu bir bayrak yarışıdır. Siyasi partilerde adım adım ilerleyerek üst kademelerde görev olmak doğaldır. Ben partiye girdim, çeşitli kademelerde yıllarca görev aldım, son olarak da Lefkoşa İlçe Başkanı oldum ve şimdi de Turizm Bakanıyım. Sizler de çalışmalarınızla tek tek bu kademelere adaysınız. Genç ve dinamik kadronuzla hem partimizi daha iyi yerlere taşıyacağınıza hem de ilerleyen yıllarda devletin üst kademelerinde yer alacak bireylersiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim.” Dedi.

Faiz Sucuoğlu konuşmasında çeşitli birçok konulara da değinerek, UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine bilgiler verdi, karşılıklı çeşitli görüş alış verişinde bulundu.