Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Yeşiltaş Karakolu'na 3 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Samsunlu Piyade Er Umut Bulut'un sünnet olan 3.5 yaşındaki oğlu Selçuk Yağız Bulut, sünnet kıyafetleriyle babasının mezarını ziyaret etti.

Şehit Umut Bulut'un 3.5 yaşındaki oğlu Selçuk Yağız için Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Akçay Sokak'taki evlerinin önünde sünnet töreni düzenlendi. Şehit Umut Bulut ve eşi Özlem Bulut'un akrabaları, yakınları ve arkadaşları, bu mutlu günlerinde aileyi yalnız bırakmadı. Evin önündeki sünnet töreni ilk olarak şehir turu konvoyu ile başladı. Canik ilçesindeki Belediyeevleri Mahallesi'nde tur adan sünnet konvoyunda minik Selçuk Yağız üstü açık arabadan herkese el salladı.

"BABA BEN SÜNNET OLDUM"

Konvoyun ardından babasının Kıranköy Şehitliği'ndeki mezarını annesi Özlem Bulut ile birlikte ziyaret eden Selçuk Yağız, babasının mezarı başına giderek, "Baba, benim sünnet düğünüm oldu" diye babasına seslendi. Babasının mezarını seven minik Selçuk annesine, "Nerede babam, babam bunun içinde mi, toprağı açsam babamı görür müyüm?" şeklinde sorular yöneltti.

Minik Selçuk daha sonra babasının mezarına el sallayarak, "Baba ben gidiyorum, yine geleceğim" diyerek şehitlikten ayrıldı.

Sünnet elbisesiyle babasının mezarını ziyaret etti

Sünnet elbisesiyle babasının mezarını ziyaret etti