Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Adıyamanlılar Derneği’nin davetlisi olarak ülkede bulunan Şura İnsan Hakları Federasyonu Başkanı Ökkaş Ağcabay’a ziyareti sırasında Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Kayalar da eşlik etti.

Şura İnsan Hakları Federasyonu Başkanı Ökkaş Ağcabay, ziyarette Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e plaket takdim etti.

Arter, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Türkiye’den gelen misafirlerin görüşlerine çok önem verdiklerini belirterek, önemli bir kurumun başında olan Ökkaş Ağcabay’ın tecrübelerinden faydalanmak ve Gazimağusa ile ilgili izlenimlerini almak istediğini söyledi.

Şura İnsan Hakları Federasyonu Başkanı Ökkaş Ağcabay da, Arter’in başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, ülkenin iyi yetişmiş, kaliteli kişilere ihtiyacı olduğunu vurguladı,  Arter’i “yüksek mevkilere layık gördüğünü” kaydetti.

Adıyamanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Kayalar da, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i çalışmalarından dolayı tebrik ederek, özellikle çevreye ilgili çalışmaların Gazimağusa’ya ferahlık getirdiğini vurguladı.