Suriye Tanzanya Büyükelçisi Abdulmanem Annan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette DAÜ hakkında ve güncel konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

DAÜ’de olma sebebinin 2 kızının yükseköğrenim eğitimlerini almaları için DAÜ’yü tercih etmesi olduğunu açıklayan Suriye Tanzanya Büyükelçisi Abdulmanem Annan, DAÜ’nün adını Afrika ve Suriye’li ailelerden çok duyduğunu ifade etti. Güncel siyasi konular hakkında da bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, Annan Suriye’li öğrencilere gösterilen ilgiden ötürü DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a teşekkür etti.

DAÜ’ye güvenerek çocuklarının kayıtlarını DAÜ’ye yaptırdığı için Büyükelçi Annan’a teşekkür eden Prof. Dr. Necdet Osam ise, Suriye’de yaşanan savaştan ötürü üzüntülerini iletti. DAÜ’nün imkanları doğrultusunda Suriye halkına yardımcı olmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Prof. Dr. Necdet Osam, Abdulmanem Annan’a günün anısına DAÜ logolu lefkara takdim etti. Söz konusu ziyarette DAÜ Akademik İşler’den Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Tanıtım İşleri’nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca ve Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı da hazır bulundu.  

dsc_0007-005.jpg

dsc_0008-004.jpg

dsc_0009-003.jpg