Ufuk ÇAĞA
Başkent Lefkoşa’da, son günlerde Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalar nedeniyle aksayan trafik, dün bu yolun bir şeridinin kapatılmasıyla adeta felç oldu. Dün özellikle öğle saatinde ve akşamleyin iş çıkışı vaktinde bu yola giren araçlar çok uzun kuyruklar oluşturdu.

Yapılan çalışmayla ilgili şikayetlerinin olmadığını söyleyen birçok vatandaş, bu çalışmanın zamanlamasından şikayetçi oldu. Vatandaşlar “bu çalışmanın yapılacağı önceden biliniyordu, niye okulların açılması beklendi” şeklinde şikayetlerini dile getirdi.

Kaymaklı’da da çalışma var
Öte yandan, Lefkoşa’da Küçükkaymaklı bölgesinde, Gazeteci Kemal Aşık Caddesi’nin bir kısmı bugün ve cumartesi trafiğe kapalı olacak.

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB)’den verilen bilgiye göre, Yenişehir Bölgesi İçme Suyu Şebeke Yenilemesi Projesi kapsamında yarın ve cumartesi günleri Gazeteci Kemal Aşık Caddesi’nde ana boru döşeme çalışması yapılacak. 

Açıklamaya göre, 08:00 ile 20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek çalışma kapsamında Gazeteci Kemal Aşık Caddesi’nin, Asal Şube ve Yar Plus arasındaki kısmı trafiğe kapalı olacak.