Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy bugün Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Arter’in makamında gerçekleşen görüşmede Başkan İsmail Arter ile Bakan Hasan Taçoy kentle ilgili konuları görüştü.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, ziyarette yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı İsmail Arter’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, kent için yapılması gereken işlerin bulunduğuna dikkati çekti ve bu işlerin bakanlıkla istişare içerisinde yapılmasının önemine vurgu yaptı. Bakan Taçoy, özellikle liman hizmetleri ve trafikle ilgili konuların belediye ve bakanlık işbirliğinde yürütülmesinin önemli olduğunu ifade ederek, bunun kent için önemli olduğunu belirtti.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, Bakan Taçoy’u Gazimağusa’da ve makamında görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek başladığı konuşmasında, belediyenin hayata geçirdiği projelerini ve çalışmalarını istişare içinde yürüttüğünü ifade etti ve bunun hem Gazimağusa hem de ülke adına gerekli olduğunu kaydetti.

Arter, tramvay, yat limanı, trafik düzenlemesi ve yollar gibi konularda başlattıkları ve halen sürdürülmekte olan çalışmalarına da değinerek, bunların tümünün bakanlıkla işbirliği içinde yürütülmesine özen gösterdiklerini ifade etti.