Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Mehmetçik Bayraklı Tepe olarak bilinen yaklaşık 2.2 kilometre uzunluğundaki yolun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göreTaçoy, inceleme gezisi sırasında, Mehmetçik üzüm festivalinin ardından köy içi yollarının da tamir edileceğini kaydetti.

Taçoy, “Bunun esası bayraklı yoldan Mehmetçik’in içine kadar olan yolun tamamını getirmektir. Bunun için ihale aşamasına kadar gelinmiş ve bayraklardan köyün içerisine kadar olan mesafe içinde çalışmalarımız hızla devam etmektedir” dedi.

Taçoy, doğal güzelliğe sahip Bayraklı yolda bir metrelik banket çalışması yapılacağını ve bunun da ileride bisiklet yolu yada yürüyüş parkuru olarak değerlendirilebileceğini ekledi.

Mehmetçik’te tamir ve tadil işlemleri devam eden Posta ve Telefon dairelerini de ziyaret eden Taçoy, vatandaşların daha kolay ve hızlı hizmet alabilmesi için dairelerdeki altyapıları güçlendirdiklerini kaydetti.

Taçoy, söz konusu dairelerdeki sağlığa zararlı asbest tabanın değişeceğini belirtti.

Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran da, 6 metre genişliğinde, 2.2 kilometre uzunluğundaki yolun yaklaşık bir milyon TL’ye mal olduğunu ifade etti.

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeliise, Mehmetçik beldesine ana girişi sağlayan yolun asfaltının döküldüğünü, yol çalışmalarının üzün festivalinden önce tamamlanmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Yolun tamamlanmasının ardından yol temizliğini yaparak ağaçlandırma çalışması yürüteceklerini ifade eden Sarıçizmeli, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’a yol yapım çalışmalarına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti.

1436189772.jpg

1436189735.jpg

1436189751.jpg

1436189786.jpg