Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, TC Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in daveti üzerine Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılışına katıldı.

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Taçoy ile Bilgin, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda basına birlikte açıklama yaptı.

BİLGİN

Türkiye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Bakan Taçoy’u aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getirerek, Ordu-Giresun Havalimanı hakkında bilgi verdi.

Kısa bir süre sonra Kuzey Kıbrıs'ı ziyaret edeceğini belirten Bilgin, Bakan Taçoy’la birlikte yürüttükleri projeler ve programlar olduğunu söyledi.

TAÇOY

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da, Ordu-Giresun Havalimanı’nın denizin içine yapılan bir havaalanı olduğunu belirterek, bu havaalanının açılışına katılmanın kendisi için de büyük bir mutluluk olduğunu söyledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin geleceğinin ve önümüzdeki dönemde yapılması gerekenler konusunda görüş alış verişinde bulunmanın önemine değinen Taçoy, “Türkiye'de ne varsa, Kıbrıs'ta da o olmalıdır” dedi.

Bakan Taçoy, Bilgin’in Kuzey Kıbrıs'ta bulunacağı süre içinde, birçok projeye imza koyacaklarını sözlerine ekledi.