Taçoy, Atleks Sanverler Ortaokulu (ASO) Müdürü Mehmet Mevlanoğlu, Müdür Muavini Tülay Oktan ve  Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Turan ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Taçoy, kabulde yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk çerçevesinde okullara verilecek hizmetlerde payları olmasını istediklerini belirtti. Taçoy, hükümetin yapamadığı şeyleri sosyal paylaşım kapsamında yerine getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Yakın bir süre sonra bir trafik çalıştayı yapılacağını da ifade eden Taçoy, bu konuda öğrenci ve öğretmenlere büyük görevler düşeceğini belirtti.

Çocuklarla gençlerin trafik kurallarına karşı duyarlılıklarını artırmayı istediklerini de belirten Bakan Taçoy,  bunun başarılması halinde alınması düşünülen önlemlerin daha kolay uygulanabileceğini söyledi.

AOS Müdürü Mehmet Mevlanaoğlu ise çocukların daha iyi eğitim alabilmesi adına gerek kişiler, gerek kurumlar, gerekse devlet yetkilileriyle işbirliği yapma düşüncesinde olduklarını kaydetti.

Mevlanaoğlu,  Taçoy’a okulun sıkıntıları hakkında da bilgi aktardı.